Pitesti

Trivale Shopping Center

Home Trivale Shopping Center   >  Trivale Shopping Center

Trivale Shopping Center este amplasat in centrul istoric al orasului Pitesti, in zona pietonala, o zona cu traditie din punct de vedere comercial.

Cu o populatie de 180,000 locuitori, Pitesti reprezinta unul dintre cele mai prospere orase din Romania, cu o crestere economica sustinuta. 

Trivale Shopping Center are 7 niveluri (S+P+5), totalizand o suprafata comerciala de 5200 mp.

Modernizat complet in 2010, Trivale Shopping Center ofera o ambianta primitoare si o imbinare armonioasa de articole vestimentare, incaltaminte, marochinarie, parfumerie, bijuterii, decoratiuni interioare si articole pentru casa. Pentru copii exista un spatiu de joaca generos situat la etajul 2, dotat cu jucarii pentru toate varstele, unde se desfasoara activitati specifice de entertaiment.

In vederea cresterii atractivitatii Centrului Comercial, in 2012 s-a decis inceperea unei investitii de proportii care urmareste:
- Crearea unei parcari supraetajate extrem de necesara in zona centrala a orasului. Aceasta a fost finalizata in 2013

- Construirea unui cinema ultramodern si a unui food court la etajul 3 al centrului comercial. Cinema-ul a fost inaugurat vineri 28 noiembrie 2014 la ora 19:00

- Cresterea atractivitatii centrului comercial prin dezvoltarea unui mix de chiriasi care sa confere clientilor de toate varstele destinatia ideala pentru cumparaturi si petrecere a timpului liber ( supermarket, cinematograf, food court, zona de entertainment)

Pozitia sa ultracentrala si prezenta dominanta in imaginea centrului orasului dau un potential exceptional Centrului Comercial Trivale.
Principalii chriasi: B&B Collection, McDonalds, Top Sport, Novella, Kastigo, Modas

Ecran Media Fatada - Trivale Shopping Center

Ecranul Media amplasat pe fatada centrului comercial Trivale are o dimensiune de 6x10m fiind cel mai vizibil ecran media din cadrul orasului.  Cerintele tehnice pentru difuzarea de spoturi: 

Rezolutie: 576 x 960 pixeli 

Formate video acceptate: .avi , .mov, .mpeg

Dimensiune: 6 x 10 m

Pentru o oferta comerciala va rugam sa ne contactati pe office@imobilidevelopment.ro

 

jQuery Menu by Apycom